. - Rapid TV

4 iulie 2013

.

06.07.2013

AMICAL

AVICOLA TARTASESTI (L5) - RAPID BUCURESTI   1-11

Au marcat: Al.Coman (4 goluri), Ciolacu (2), M.Martin, Ionita II, Dumitru, Abrudan, Paun

RAPID

Plopeanu - M.Stoica, Daescu, Abrudan, I.Voicu - A.Grigore, A.Matei, A.Coman, Paun - Ionita II - Martin  (au mai jucat: C.Ion, Dumitru, Ciolacu, Croitoru, V.Matei)

04.07.2013

RAPIDUL REVINE IN IARBA

   Dupa o perioada lunga in care incertitudinea a fost cuvantul de ordine, Rapidul s-a reunit si a inceput pregatirea pentru un nou sezon. Asta nu inseamna ca lucrurile in Giulesti sunt clare, ci ca in asteptarea unei decizii, jucatorii au inceput antrenamentele si meciurile amicale pentru a fi pregatiti in cazul in care clubul ar fi salvat de la faliment si va putea evolua in sezonul urmator in cea de-a doua liga, cum s-a decis, sau chiar in prima liga, unde sunt totusi sanse infime, tinand cont de faptul ca exista multe presiuni pentru locurile ramase libere, iar Rapidul nu este chiar pe placul conducerii fotbalului romanesc.
   In asteptarea unor vesti pozitive, Rapidul a disputat la Titu primul meci amical al acestui stagiu de pregatire in compania echipei gazda, Urban. La echipa noastra au evoluat doi dintre jucatorii care ar putea fi transferati in cazul in care Rapidul va ramane in primele doua ligi, Firtulescu si Florin Patrascu. Pe langa acestia si cativa jucatori vechi, si-au facut aparitia foarte multi jucatori de la echipa de juniori. Din pacate, Rapidul a pierdut cu 1-0, dar important este ca ai nostri nu au murit si continua lupta pentru supravietuire.

URBAN TITU (L3)  -  RAPID   1-0 (Butoi '5)

RAPID

Repriza 1
Draghia - M.Stoica, C.Paun, Daescu, I.Voicu - A.Matei, Ionita II, E.Dica, A.Coman - Ciolacu, Martin

Repriza 2
Misa - Amet, A.Iacob, Dumitru, C.Ion - A.Grigore, F.Patrascu, Firtulescu, Florea - Calugaru, Croitoru


Urmatorul meci al Rapidului va fi sambata,  6 iulie, de la ora 11:00, la Tartasesti, echipa locala Avicola, echipa care este antrenata de fiul lui Nicolae Cristescu si este in liga a cincea. 


Altfel, fostul portar al lui FC Targu Mures, Dragos Balauru, rapidist convins, a anuntat ca va juca la Rapid in sezonul viitor in cazul in care echipa va juca in liga 1 sau in liga 2. Pe langa Balauru, mai sunt asteptati in Giulesti Tibi Balan, Alex Pacurar sau "studentii" Patriche si Lungu. 

Învinşi în primul amical! Urban Titu – Rapid 1-0