- Rapid TV

2 august 2013


02.08.2013

RAPIDUL A FOST RETROGRADATA DE T.A.S. IN LIGA SECUNDA!!!

   O zi trista. Trista pentru ca imi aduce aminte mai mult decat oricand ca traiesc intr-o tara frumoasa dar locuita de niste mizerii de oameni, dar mergem inainte si ne supunem oricarei decizii ca niste soldatei ascultatori si mici ce suntem.
   Ce se intampla in Romania depaseste orice inchipuire. Este un haos total in orice domeniu de activitate, iar fotbalul pare desprins dintr-un alt film. Sunt curios cat va mai rezista aceasta conducere incompetenta care a distrus fotbalul romanesc, cat va mai dura pana ii vom vedea pe Dragomir si Sandu acolo unde le este locul, langa Becali, cat va mai dura pana cineva din exterior va vedea mizeria din tara asta si va interveni in forta...
   Important e ca Rapid exista. Revenim la starea de acum o luna si nu mai conteaza jucatorii, important e sa supravietuim. Acum par departe discutiile despre ce transferuri inutile s-au facut sau despre jocul slab al echipei. Acum trebuie sa revenim la discutiile despre existenta Rapidului. 
   Cristescu mi-a dovedit ca e o moara stricata care spune mereu acelasi lucru, aceleasi povesti si care habar n-are in ce s-a bagat. Despre avocatii lui ce sa mai zic... Pacat ca ne-a amagit si pe noi.
   In fine, poate fi un nou inceput, am trecut prin multe si putem trece si peste asta. Sper sa se continue cu planul initial de liga secunda si sper sa ne mai putem inscrie in campionat, pentru ca perioada de inscriere s-a incheiat si acum nu prea se mai risca Mitica sa mai bajbaie, sa scapam de insolventa si sa revina linistea la echipa, o liniste care pare un vis in aceste conditii. Mergem inainte alaturi de Rapid.