- Rapid TV

28 decembrie 2013

29.12.2013

Nicolae Vasile, majorAstazi, fundasul nostru stanga, Nicolae Vasile, implineste 18 ani si cu aceasta ocazie ii uram La multi ani, sa fie sanatos, fericit si sa ne aduca si noua, rapidistilor, fericire prin evolutiile lui. Sa ne traiesti, Niky!!!


28.12.2013

Razvat Rat si Nicolae Grigore au fost integralisti   Fostul fundas rapidist, Razvan Rat, a jucat toate minutele partidei West Ham - WBA, 3-3. West Ham ocupa locul 19 la jumatatea campionatului, echipa londoneza fiind la un singur punct de primul loc care ii asigura ramanerea in Premier League. 
   In prima liga saudita, Nicolae Grigore a fost integralist in partida pierduta de echipa sa, Al Ettifaq, 1-5 la Al Hilal. Dupa 15 etape, echipa lui Grig ocupa locul 7 in clasament, fostul capitan al Rapidului jucand 12 meciuri, in care a inscris de 3 ori.


Rapidul cere modificarea regulamentului de acordare a licentei pentru sezonul urmator
Giuleştenii îi cer lui Viorel Duru să respecte legea insolvenţei în momentul în care va analiza dosarul de licenţiere pentru următorul an competiţional.
Acţionarii rapidiştilor susţin că forurile decizionale ale FRF trebuie să ţină cont de problema insolvenţei, având în vedere particularităţile unei astfel de proceduri.
În acest moment, data limită pentru depunerea dosarelor de licenţiere este 31 martie 2014, când cluburile trebuie să facă dovadă că nu au datorii faţă de angajaţi, jucători şi antrenori. Astfel, după ce U Cluj a obţinut licenţa la TAS în vară (deşi era în proces de insolvenţă), Viorel Duru a introdus în RNLC (Regulamentul Naţional de Licenţiere) un amendament prin care şi cluburile în insolvenţă pot să primească licenţa dacă au planul de reorganizare confirmat de judecătorul sindic până la 31 martie 2014.
Rapidiştii au cerut ca, în cazul în care planul de reorganizare nu va fi aprobat până pe 31 martie, să primească, totuşi, licenţă provizorie. Astfel, dacă până la finalul lunii iunie, când Comitetul Executiv al FRF va omologa rezultatele din Liga I şi Liga a-II-a, planul a fost confirmat, licenţa va fi definitivă. Dacă, însă, judecătorul nu va fi de acord cu planul de reorganizare, licenţa să fie ridicată!

Acţionarii vişiniilor şi-au argumentat cererea prin faptul că termenele date de Tribunalul Bucureşti sunt lungi şi că, astfel, ar risca să nu aibă planul aprobat de judecătorul sindic până la data limită impusă de FRF.

Un alt punct pus în discuţie de rapidişti cu Viorel Duru este modul prin care se pot contesta deciziie luate de Departamentul de Licenţere din cadrul FRF. În acest moment, un club care nu primeşte licenţa se poate adresa doar la TAS, fiind obligat să semneze o convenţie arbitrală.  Însă giuleştenii vor să aibă posibilitatea să meargă şi în instanţele civile. Tocmai în acest sens au propus şi modificarea regulamentului.
Sursa: prosport.ro