- Rapid TV

3 ianuarie 2014

03.01.2014

Un "rival" in Giulesti?


Posibila plecare a lui Alex Ionita II la Astra ar lasa un mare gol la mijlocul terenului, astfel incat, conform fanatik.ro, un posibil inlocuitor al "Bulgarului" ar putea fi dinamovistul Raphael Stanescu, 20 de ani, jucator care in turul campionatului a fost imprumutat la "lanterna" Corona Brasov pentru care a inscris un gol in 8 meciuri. Nascut in Germania si considerat o mare speranta a fotbalului romanesc, Stanescu a dezamagit mai mereu si pare a fi un jucator plafonat, chiar daca este inca foarte tanar. Ramane de vazut daca Nae Manea, cel care l-a antrenat in tur, il va aduce pe Stanescu in Giulesti, mai ales ca Dinamo cere pe mijlocas 100.000 de euro.


Nicolae Cristescu: "Saptamana viitoare speram sa finalizam negocierile!"

La doar câteva luni după ce au preluat Rapidul, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir vor să vândă pachetul majoritar de acţiuni:"Săptămâna viitoare sperăm să finalizăm negocierile cu un grup puternic de investitori care şi-au manifestat interesul să cumpere 80% din acţiunile clubului. Noi vrem binele Rapidului şi ne dăm la o parte dacă e vorba de oameni mai potenţi ca noi. Aceşti investitori sunt aduşi de Florin Manea iar proiectul lor este foarte serios.
Sunt datorii foarte mari în continuare iar eu şi Adrian Zamfir nu ne vom alege cu niciun ban de pe urma acestei posibile tranzacţii. Toţi banii vor intra în club. Dacă nu vom reuşi să vindem, Rapidul nu va muri, însă vom recurge la vânzarea jucătorilor ca să supravieţuim!", a declarat Nicolae Cristescu în exclusivitate pentru Digi Sport.
De vânzarea pachetului majoritar de acţiuni depinde şi plecarea lui Alexandru Ioniţă de la Rapid. "Noi ne-am înţeles de principiu cu Astra pentru cedarea lui Ioniţă în schimbul a 600.000 de euro. Dacă vin însă aceşti investitori e posibil ca transferul să pice pentru că ei ar dori să păstreze toţi jucătorii de valoare, iar noi oricum nu am primit până acum niciun ban în schimbul lui Ioniţă!", a mai spus Cristescu.
Chiar dacă sunt probleme financiare la club, acţionarul rapidist nu şi-a luat gândul de la transferurile importante pentru a întări echipa:"Jucătorii au primit un salariu de Sărbatori dar mai sunt de plată restanţe pe încă trei luni. Le mulţumesc pentru înţelegerea de care au dat dovadă. Cu toatea acestea avem bani de cantonament şi de transferuri. Sper să-l readucem în Giuleşti şi pe Daniel Niculae. Am vorbit de multe ori cu el şi în cazul în care nu-şi va găsi o echipă în străinătate până la data de 15 ianuarie, va veni să joace la Rapid!".

Sursa: digisport.ro