- Rapid TV

22 ianuarie 2014

22.01.2014

Oameni vechi, probleme vechi

Nae Manea impreuna cu fiul sau, Florin, si cu cativa investitori "puternici", vin sa salveze Rapidul. In maxim 5 ani Rapidul se va bate din nou la titlu, iar in vara nici nu se pune problema ca echipa sa nu promoveze... Acesta era titlul ce insotea venirea pentru a "n"-a oara a lui Nae Manea in Giulesti. Salvatorul, Mesia, fostul, actualul, viitorul Rapidului. Cine neaga faptul ca acesta e rapidist adevarat este un nestiutor sau un hater, cum e la moda sa spui. Nu neaga nimeni. La fel cum nu neaga nimeni ca sunt rapidisti adevarati Cristescu si Zamfir, dar de la a fi rapidist pana la a face ceva pentru Rapid este cale lunga. 
Schimbarea de aer de la echipa a durat doar cateva zile, baietii s-au antrenat, s-a stabilit un cantonament in Antalya, o cazare decenta intr-un complex de lux, investitorii foarte interesati schimbau actele cu cei doi "intrusi" care nu mai pot sustine financiar Rapidul (de parca ar fi investit vreun leu), totul decurgea normal. Nimeni nu se astepta ca odata cu venirea lui Manea sa curga banii sau transferurile, ci sa aduca linistea la echipa, sa rezolve datoriile catre jucatori, sa aduca normalitatea intr-un club intrat intr-o anormalitate cronica. Faptul ca jucatori expirati, precum Szekely sau Marius Constantin, au refuzat sa joace in Giulesti tradeaza viitorul roz expus de responsabilii cu vrajeala ce se autointituleaza conducatori, finantatori, presedinti, masoni, Dumnezei, Hristosi etc. 
Probleme sunt uriase, falimentul este aproape, iar data de 14 februarie pare fatidica. Ne asteptam ca pana la aceasta data toate datoriile sa fie platite, jucatorii sa nu aiba intarzieri salariale, creditorii sa renunte la procese, iar Rapidul sa fie salvat. Ma intreb oare cine a platit aceste datorii astfel incat Valentine's Day sa ne faca fericiti si sa rasuflam usurati... Semnul ca nimic nu s-a miscat de luni bune este greva jucatorilor, care de luni bune nu mai vad un ban si sunt dusi cu zaharelul. Norii de deasupra Giulestiului anunta furtuna ce urmeaza sa vina. Speram ca dragostea sa invinga.  

Happy Valentine's Day!!!