- Rapid TV

6 februarie 2014

06.02.2014

Umilinta asumata

Desi la prima vedere pare o umilinta totala, realitatea nu este atat de dura. In primul rand pentru ca nu asta este valoarea Rapidului, ci asta este moralul Rapidului. Dupa atitudinea jucatorilor se vede ca lucrurile sunt destul de grave la club, in sensul ca multi dintre ei probabil se gandesc la alte echipe, decat sa-si rupa picioarele pentru o echipa aproape falimentara.
O alta scuza pentru acest rezultat ar fi faptul ca Viorel Moldovan incearca tot felul de "ospatari", probabil lucratori prin hotelurile din Antalya, altfel nu-mi explic cum in repriza secunda, cand au jucat 7 "brazilieni", echipa a luat patru goluri de la o echipa de liga a patra. Sa zicem ca prima echipa, cea de start, a luat doar unul si nu e chiar rusinos.
In fine, pana incepe returul mai e aproape o luna si asteptam niste meciuri mai relevante, pentru ca acestea, in care testam, testam si tot testam, nu au nicio valoare. Dupa primul meci, cel cu Ferencvaros, Moldovan a renuntat la toti jucatorii veniti in probe. Probabil ca nu a avut ce sa remarce nici dupa acest meci, poate doar numele de dansatori de salsa.
Duminica jucam impotriva ocupantei locului 10 in prima liga maghiara. Sper ca baietii care vor juca sa aiba macar o farama de demnitate si sa nu lase renumele Rapidului calcat in picioare de toti anonimii. Inteleg saracia, inteleg dezamagirile si frustrarile, dar tricoul Rapidului ar trebui sa aiba o anume greutate pe umerii celor care il poarta.
Hai Rapid!!!

RAPID - Freiburg II (Germania 4)   (0:1) 0:5
goluri marcate in minutele 5, 53, 63, 78, 90

Rapid repriza 1: Draghia - Mindu, Sandulescu, A.Iacob, Paun - V.Negru, A.Coman - Doman, T.Balan (Selagea '60), Martin - Ciolacu

In repriza a doua au intrat ospatarii: Jeison Moreno, Wiston Sevillano, Diego Quinones, Jefferson Angulo, Joao Victor, Vanilson Lira si Luis Hidalgo.