- Rapid TV

12 februarie 2014

11.02.2014

O ultima verificare inainte de 14 februarie

FC Rapid BucureştiPaksi SE

Asteptand cu infrigurare ziua de 14 februarie, echipa mai joaca si partide amicale in Antalya, chiar daca gandul intregii suflari giulestene este la decizia tribunalului. In ultimul joc de verificare din Turcia, Rapidul a pierdut cu 0-2 impotriva maghiarilor de la Paksi SE, echipa ce se lupta pentru ramanerea in prima liga vecina. Rezultatul nu conteaza, nu intereseaza pe nimeni, mai ales ca Moldovan a mai testat o serie de jucatori. Astfel, Rapidul se intoarce din cantonamentul turc cu o victorie (1-0 cu Ujpest), o remiza (0-0 cu Hoffenheim II) si patru infrangeri (0-4 cu Ferencvaros, 1-2 cu Navodari, 0-5 cu Freiburg II si 0-2 cu Paksi SE), rezultate care nu ne fac increzatori, dar tinand cont ca altii au infrangeri pe linie in amicale si se gandesc la titlu, noi de ce nu ne-am gandi la promovare, mai ales ca adversarii nu sunt de speriat. Doar influentele extrasportive ne pot opri si, din pacate, acestea sunt mai ingrijoratoare decat Iasi, Clinceni sau Slobozia. 
Altfel, o noua declaratie a increzatorului Cristescu, cum ca pana joi Rapidul va avea o alta conducere. Presa o tine cu Sarcina, acesta dezminte, Cristescu spune ca noul finantator este "potent" si ca n-a avut treaba cu fotbalul pana acum. Sunt tare curios cine mai are nevoie de reclama. Cine dracu auzise pana acum de Gruia Stoica, Sarcina, Stache, Dumitru etc. Niste anonimi in randul lumii, dar care si-au jucat bine cartile. Poate mai putin Stoica, care joaca carti dupa gratii acum. Oricum, Rapidul este o telenovela pe care vrei, nu vrei, o urmaresti intotdeauna cu interes. 

RAPID - Paksi SE (Ungaria 1)   0:2

Rapid repriza 1: Draghia - A.Coman, Ivan, Tinc, I.Voicu - V.Negru, Selagea - Cosic, Pascal, Martin - Ciolacu

In repriza secunda au mai jucat: Paun, A.Iacob, C.Herea, Sandulescu, Doman.

Viorel Moldovan s-a declarat nemultumit la finalul partidei: "Nu sunt mulţumit absolut deloc de rezultatele obţinute în aceste meciuri de pregătire, deoarece erau importante pentru moralul nostru, mai ales al tinerilor.Avem nevoie de profunzime în jocul echipe."

Rapidul se va intoarce in tara, avand programat un amical foarte interesant impotriva FCU Craiova, pe 22 februarie, in Giulesti.