- Rapid TV

21 februarie 2014

21.02.2014

Dica se intoarce

Cu o saptamana inainte de startul mini-returului ligii secunde, Rapidul a reusit primul transfer, revenirea lui Emil Dica, cel care si-a reziliat contractul cu Ceahlaul. Privind asupra lotului nu vedem mari modificari fata de tur, cel putin in privinta titularilor, singura mutare fiind cea a lui Dica in locul lui Ionita, desi inca se discuta posibilitatea ca "Bulgaru" sa joace pana in vara pentru Rapid. 
Un alt fost rapidist, Ionut Mazilu, si-a exprimat dorinta de a juca la Rapid, fosta sa echipa, Arsenal Kiev, fiind declarata falimentara. Glumind, putem spune ca nu stie ce il asteapta la Rapid. 
Daniel Niculae inca asteapta ceva, nu se stie ce, tinand cont ca nu a mai jucat de un an si ca are deja 31 de ani. Astfel, Rapidul pare a avea o echipa sudata, omogena, si poate ataca promovarea cu incredere. Singurul impediment, si cel mai important, ar fi partea financiara. Deja zvonurile cu Sarcina cam fasaie, planul de reorganizare s-a amanat din nou, astfel incat totul ramane in ceata. 
Asteptam meciul de duminica, ora 11:00, in Giulesti, cu echipa de liga a treia, FC Voluntari. Pretul unui bilet este de 5 lei, intrarea generala, iar banii incasati in urma aceastui meci ar urma sa fie impartiti jucatorilor si angajatilor clubului Rapid.