- Rapid TV

25 noiembrie 2014


Nu va mai bateti joc de Rapid

   Pana la finalul turului de campionat mai sunt doua etape. Pe langa situatia dezastruoasa din clasament, aceste doua etape par a fi un adevarat calvar pentru jucatorii Rapidului. Meciul de acasa cu CFR Cluj si deplasarea de la Targu Jiu ar trebui sa fie cel mai bun prilej ca actualii jucatori sa "rupa norii" pentru a dovedi ca pot continua la acest club, deoarece mi-e greu sa cred ca tineri precum Martin, Ciolacu sau Coman, ca sa nu mai vorbesc de "epavele" mai in varsta, ar putea gasi contracte in prima liga la cum au evoluat in acest tur de campionat.
   O logica pe care nu o inteleg este aceea de a scoate cat se poate din aceste meciuri, fara a trasa un obiectiv clar, pentru ca in pauza de iarna sa ne regrupam si sa rupem tot in retur. Pai de ce nu tragem tare de acum ca cine stie, poate vom avea nevoie de 2-3 puncte ca sa ne salvam? Odata cu acest "adunam cat putem" jucatorilor li s-a oferit o scuza pentru a nu juca nimic pentru ca toata lumea stie ca atat pot. De ce nu s-a mai incercat un soc la echipa prin aducerea unui antrenor nou in urma cu doua etape? Poate tonusul si moralul jucatorilor ar fi fost diferit in incercarea de a arata ca merita sa ramana in fata unui antrenor nou,  decat in fata eternului Rada. Si de unde tot acest mister cu Dinu Vama cand el vorbeste peste tot in numele Rapidului? A venit sau nu? Vine sau nu?
   Pacat ca toata lumea isi bate joc de acest final de tur. Sa nu se mai prezinte pentru ca noi suporterii sa nu ne mai chinuim sa mergem la meci sau sa pierdem doua ore din viata pentru a-l vedea la televizor.
   Nu cred ca mi-a mai fost vreodata sila sa ma uit la Rapid ca in meciul de ieri. Pur si simplu imi era rusine de rusinea lor si de modul cum trateaza majoritatea faptul ca joaca in tricoul unei echipe legendare.
   Fac un apel la cei care nu-si mai doresc sa joace pentru Rapid in aceste doua meciuri, sa ii spuna lui Rada sa nu-i mai bage daca au demnitate. Daca pentru ei e un cosmar sa joace, pentru noi e un chin sa-i vedem cum se fac de ras, iar Rada ar putea demonstra ca are "sange" introducand in teren macar 2-3 juniori, campioni, care probabil viseaza sa joace in tricoul pe care il impute Negru sau alte nimicuri ca el.