- Rapid TV

3 decembrie 2014

Inca 4 jucatori dati afara

Laurenţiu Cosmin  BuşMihai Cătălin  SavinIulian  Roșu

   Curatenia continua in lotul Rapidului ceea ce pare a fi o garantie a implicarii lui Dinu Gheorghe si a faptului ca se vrea un lot mai puternic. Dupa Milinceanu, Daruiala si Cojocnean, astazi a venit randul altor patru jucatori sa-si incheie conturile cu echipa noastra.
   Alexandru Misa (portar, 24 de ani), jucator ce nu a bifat niciun minut pentru echipa mare, desi din 2012 este considerat cel de-al treilea portar.
   Catalin Mihai Savin (fundas dreapta, 24 de ani), a venit la inceputul acestui sezon de la Concordia Chiajna, debutand foarte bine in remiza de la Ploiesti, 0-0 cu Petrolul, insa apoi calitatea jocului sau a scazut, imbracand tricoul alb-visiniu doar de 6 ori in campionat si de 2 ori in Cupa Romaniei, neinscriind insa niciun gol.
   Venit cu handicapul de a fi jucat la marea rivala, Steaua, Iulian Rosu (atacant, 20 de ani) avea in cariera antrenamente la academiile de juniori ale celor de la Real Madrid si Barcelona, ceea ce il recomandau la un moment dat ca una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc. Venit de la "defuncta" FC Clinceni, pentru care a jucat in sezonul trecut, Rosu a fost introdus cu o insistenta nejustificata si de catre Ganea, dar si de catre Rada, el fiind folosit in ultimele meciuri ca "varf", desi nu a demonstrat calitati pentru acest post. Dupa 13 meciuri in campionat si unul in Cupa Romaniei, in care nu a inscris, dar nici nu a avut realizari, se poate spune ca rezilierea contractului cu acesta este de bun augur.
   Ultimul "disponibilizat" este singurul care a confirmat cat de cat in acest tur de campionat. Avand in CV un titlu de campioana si o Supercupa a Romaniei (meci in care a si inscris golul victoriei) cu Otelul, Laurentiu Bus (mijlocas, 27 de ani) a fost unul dintre titularii de drept in banda stanga, el contribuind decisiv la una dintre cele doua victorii obtinute de Rapid, 2-1 cu U Cluj, acesta deschizand scorul in aceasta partida dupa o actiune personala. Acesta a fost singurul sau gol in cele 12 partide jucate pentru Rapid in campionat, el avand si 64 de minute jucate in Cupa, impotriva Botosaniului.
   Astfel, ultima partida din acest an, cea cu Pandurii, de la Targu Jiu, una extrem de importanta, impotriva unei contracandidate la retrogradare, va fi abordata de catre Rapid cu un lot redus numeric. Sa speram ca jucatorii vor da totul pentru a spala rusinea ultimului loc si ca vom obtine toate cele 3 puncte. Hai Rapid!