- Rapid TV

12 ianuarie 2015

12.01.2015

**Doi jucători noi la Rapid: Grecu şi Cerlincă.** Lotul prezent sub comanda lui Cristi Pustai, la reunire 

Reunire trista

Dinu Gheorghe s-a tinut de cuvant si a oferit o surpriza mare "suflarii" rapidiste. care astepta astazi la reunire cateva nume mari, cu ajutorul carora Rapidul sa inceapa campania de salvare de la retrogradare. Ei bine, surpriza a fost aceea ca niciunul dintre aceste nume importante promise nu a aparut la reunire, singurele noutati fiind tanarul Andrei Cerlinca (19 ani), de la Rapid Suceava, si Constantin Grecu (26 ani), liber de contract dupa ce in tur a jucat pentru Dinamo, insa nici acesta nu a semnat inca un contract. Alta noutate a fost revenirea la echipa a fundasului Alexandru Iacob, care fusese dat afara la finalul turului. Pe langa acestia la primul antrenament s-au mai prezentat portarii Draghia si Bornescu, dar si jucatorii Pancu, Martin, Al.Dan, Kikas, Boukaka si Nicolae Vasile. Pe langa acestia, urmeaza sa se alature lotului si Rui Miguel.
Conferinta de presa anuntata pentru prezentarea lui Cristi Pustai a fost amanata deoarece acesta nu a avut ce sa prezinte. Dinu Gheorghe spera ca joi sa poata prezenta pe cineva, dar e greu de crezut ca ce nu a reusit intr-o luna, de la terminarea turului, sa reuseasca in trei zile.
Astfel, conducerea clubului a dat o noua palma fanilor care asteptau cu sufletul la gura sa vada nume mari precum Daniel Niculae, Sapunaru, Costin Lazar, Alex Ionita II sau Nicolae Grigore. Din pacate, Rapidul a fost pus din nou intr-o situatie jenanta. Ne-am obisnuit totusi.
O surpriza cu adevarat ar fi sa dam dovada de profesionalism. E greu insa de crezut, dat fiind faptul ca in fostul mandat al lui Dinu Gheorghe Rapidul a facut datorii enorme, iar noul presedinte este vazut drept salvatorul echipei. :) Doar la Rapid se poate intampla asa ceva.