- Rapid TV

6 ianuarie 2015

Saptamana mare   Tot Giulestiul freamata in aceasta perioada in asteptarea reunirii lotului din 12 ianuarie. In ultimele zile au inceput sa rasufle cateva dintre numele jucatorilor doriti de catre Dinu Gheorghe. Daca pana acum totul s-a facut in mare secret, iata ca jucatori ca Daniel Niculae, Nicolae Grigore, Dan Nistor, Tiago Lopes (fost la CFR Cluj), Marian Cristescu, Costin Lazar, Cristi Sapunaru, Andrei Cerlinca (Rapid Suceava) sau Constantin Grecu par a fi aproape de a semna pentru Rapid.
   Vama a confirmat discutiile cu unii dintre acestia, urmand ca zilele acestea sa se realizeze transferurile. Chiar si noul antrenor, Cristi Pustai, pare insa neincrezator 100% in planul noului presedinte, el evitand a semna contractul pana nu ii vede pe cei 18 jucatori promisi de Vama. Se pare ca, in cazul in care nu vor fi probleme, Pustai va fi prezentat marti, iar pe langa cei 18 jucatori ar urma sa mai vina inca 4-5 pana la startul campionatului.

Astfel, lotul de la reunire ar putea arata asa:

Portari: Bornescu, Draghia
Fundasi: Sapunaru, Grecu, N.Vasile, T.Lopes
Mijlocasi: N.Grigore, Nistor, Cristescu, Kikas, Rui Miguel, A.Dan, A.Coman, C.Lazar, Cerlinca
Atacanti: Pancu, D.Niculae, Martin

Interesant este faptul ca nu s-a vorbit inca despre niciun fundas central in conditiile in care toti jucatorii care au jucat in tur pe acest post au fost dati afara.

Ramane de vazut ce surprize ne va aduce ziua de luni si daca putem spera cu adevarat la salvarea de la retrogradare.