- Rapid TV

23 februarie 2015

22.02.2015

E randul rapidistilor sa se bucure

vs    0 : 1


foto: ProSport

   Au trecut ani buni de cand n-am mai simtit emotia unica oferita de Rapid, o emotie pe care nu poti sa o simti decat daca ai trecut de-a lungul vremii prin cele mai grele momente alaturi de acest club. Duminica seara a venit randul rapidistilor sa simta din nou gustul unei mari victorii, chiar daca adversarul era oarecum la primul meci din istorie, FCSB formandu-se in aceasta iarna, cam cum s-a format si noua echipa a Rapidului, iar aceasta noua echipa m-a impresionat prin faptul ca are mentalitatea potrivita pentru a-si indeplini obiectivul. Chiar daca am tremurat in sinea mea, am simtit ca acesti straini nu pot cadea in capcana balcanismului autohton, cel care ne-a "furat" multe puncte pe finalurile de meci.
   Ce victorie frumoasa, ce placere sa-i vezi impreuna pe Sapunaru, Pancu sau Nico, chiar daca acestia nu au facut un joc senzational, dar efortul depus pentru culorile alb-visinii acopera orice eroare. Ce pasa de gol, ce preluare si ce gol a reusit roscovanul nostru, care poate nu-si da seama acum, dar a intrat in istoria unui club minunat. Ce siguranta are Garai, ce glezna fina are Rui Miguel, ce spirit are Cmovs, ce rautate are Josl, ce viteza are Meulens, ce exact este Borda sau ce combativ este Benson. O seara de neuitat, chiar daca aceasta victorie nu ne salta prea mult, si sa o savuram din plin pentru ca am uitat cum e sa fii fericit datorita Rapidului. Nu cred ca exista suporteri care sa merite mai mult decat noi, tinand cont prin cate am trecut.
   Dupa ce ne revenim din sarbatoare, trebuie sa umplem "batranul" Giulesti si sa invingem si echipa secunda a FCSB-ului, intr-un meci capital, cel cu Viitorul. Vreau sa cred ca nu a fost o intamplare aceasta victorie si chiar putem crea o echipa mare, iar asta se va vedea in meciurile viitoare. Pacat de gestul lui Sapunaru de la final. Aveam nevoie de el mai mult decat oricand, dar solutii sunt. In acest meci n-au evoluat trei jucatori care pareau titulari certi, fratii Oriol si Coimbra, astfel incat putem inlocui orice jucator, insa era bine sa-l avem pe Sapun in teren.