- Rapid TV

25 iunie 2015

UN ALT RAPIDIST SCHIMBĂ ECHIPA
Ajuns la 34 de ani, Costin Lazăr s-a transferat la nou-promovata Iraklis Salonic, rămânând astfel în prima ligă elenă, după ce în sezonul trecut a evoluat de 10 ori pentru Panaitolikos, însă doar de 4 ori a fost titular.
Costin a mai jucat în carieră pentru Sportul Studențesc, Rapid și PAOK Salonic, îmbrăcând de 32 de ori tricoul naționalei, pentru care a marcat două goluri, ambele împotriva Andorrei.ALEX COMAN, PE URMELE LUI ALEX IONIȚĂ I
Fostul jucător al Rapidului, Alexandru Coman (23 de ani), a semnat cu echipa de primă ligă cipriotă, Ethnikos Achnas, un contract valabil pe un an. Coman era liber de contract după ce în sezonul trecut a evoluat pentru Rapid și Petrolul.
În prima ligă cipriotă evoluează un alt fost rapidist, Alex Ioniță I, la AEL Limassol.SLAB PENTRU RAPID, BUN PENTRU PETROLUL
Internaționalul moldovean Nicolae Milinceanu (22 de ani), care a jucat la Rapid în sezonul trecut, în două partide, cu Dinamo și FC Botoșani, a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul Ploiești. Milinceanu are două selecții la naționala Moldovei, oferind o pasă de gol la ultima partidă oficială a echipei de peste Prut.SĂRBĂTOARE VIȘINIE LA CASA POPORULUI. RAPID ÎMPLINEȘTE 92 DE ANI.