- Rapid TV

10 iulie 2015

PETRE GRIGORAȘ A FOST CONTACTAT DE VALERII MORARU

"Ieri (n.r. joi, 9 iulie) am primit un telefon de la domnul Moraru, am avut o scurtă discuție, dar nu s-a concretizat nimic, deocamdată. Am fost întrebat dacă aș fi interesat. Se pare că va fi un proiect serios, dar nu am intrat în amănunte.", a declarat Petre Grigoraș, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".
"Nu am ajuns la o înțelegere, nu am discutat din punct de vedere financiar. A fost o simplă propunere, cu care nu am fost de acord și am cerut unele schimbări. Dacă aș fi acceptat condițiile din start, poate că ne vedeam și între 4 ochi. S-a discutat vizavi de un contract, dar nu am discutat mai multe amănunte. S-a oprit din start la contract. A rămas ca domnul Moraru să se mai gândească. Echipa e în insolvență și e normal să mai discute și cu administratorul judiciar. Mă va informa în cursul zilei de astăzi (n.r. vineri, 10 iulie) dacă va fi de acord cu ce am propus eu. Dacă se va rezolva, bine, dacă nu, sunt convins că se vor orienta către altcineva.", a adăugat antrenorul.
"De ce să nu îmi placă să antrenez Rapidul? Mi-ar plăcea, dar nu m-aș duce în orice condiții. Dacă treburile se vor rezolva, aș veni cu mare plăcere, chiar dacă echipa e în Liga a 2-a. Sunt pretenții mari și e normal să fie așa la Rapid. Nu îmi e frică, nu e prima dată când pornesc în Liga a 2-a și nici nu sunt singurul.", a încheiat Petre Grigoraș.