- Rapid TV

5 iulie 2015

UN SPANIOL VINE LA RAPID

Rapid a retrogradat la finalul sezonului trecut, dar oficialii grupării din Giulești nici nu concep ca echipa să nu revină în Liga 1 de la anul. Tocmai de aceea, Valerii Moraru și colaboratorii săi continuă campania de achiziții și se orientează și spre piața externă.
Cel mai recent fotbalist transferat de către cei de la Rapid este un fundaș spaniol, Miquel RobusteÎn vârstă de 30 de ani, fotbalistul spaniol, care a semnat un contract valabil pe un sezon, a evoluat de-a lungul carierei pentru Espanyol, Poli Ejido, Levante sau Xerez.
În sezonul trecut, Miquel Robuste a evoluat la FC Cartagena, în Segunda B, a treia ligă din Spania, pentru care a bifat 28 de apariţii.
De altfel, piața spaniolă de fotbal pare una care place actualilor conducători ai alb-vișiniilor, din moment ce și în returul sezonului trecut la Rapid au fost legitimați patru jucători spanioli: Aritz BordaJoan OriolEdu Oriol şi Aritz Lopez Garai. Aceștia n-au mai continuat cu gruparea de lângă Grant după ce le-au expirat angajamentele la finalul campionatului.

sursa: digisport