- Rapid TV

29 februarie 2016

ADVERSARI PRIMIȚI CU APLAUZEÎn meciul de ieri, de la Clinceni, doi jucători de la adversari au îmbrăcat în trecut tricoul alb-vișiniu al Rapidului.

Unul dintre ei este Daniel Lung, fostul fundaș giuleștean fiind unul dintre artizanii promovării Rapidului, din urmă cu doi ani, atunci când era titular de drept în echipa lui Viorel Moldovan. Lung a jucat 26 de meciuri, în care a marcat două goluri, în sezonul 2013/14, alte 8 partide fiind disputate în prima ligă, în turul sezonului trecut. Odată cu remanierea totală a lotului, din iarna trecută, Dani Lung s-a transferat la Concordia Chiajna, iar din acest an joacă la Clinceni.
Primul său meci în tricoul ilfovenilor a fost cu noroc pentru Rapid, în minutul 22, Lung fiind nevoit să-l faulteze pe Mădălin Martin, din postura de ultim apărător, astfel încât a fost eliminat, ceea le-a ușurat giuleștenilor munca.

Celălalt fost rapidist care ne-a înfruntat ieri este Andrei Marinescu, unul dintre copiii de suflet ai Rapidului, chiar dacă nu are foarte multe meciuri în poarta giuleștenilor, acesta a fost crescut în Giulești, iar între 2006 și 2010 a fost în lotul echipei mari, apărând în 16 meciuri.

Acesta nu a fost uitat de galeria rapidistă și a fost aplaudat la meciul de ieri.