- Rapid TV

25 februarie 2016

ANDREI RONTEA A SEMNAT CU JUVENTUS


Unul dintre cei mai promițători juniori ai Rapidului, Andrei Rontea, s-a transferat la Juventus București.

Mijlocașul de 18 ani nu a apucat să debuteze oficial la Rapid, deși s-a antrenat o perioadă cu echipa mare, fiind lăudat de Dan Alexa. 

Andrei este fiul lui Constantin Rontea, jucător la Rapid în anii 90, și nepotul lui Ilie Rontea, cel care a jucat în tricoul alb-vișiniu timp de 10 ani, între 1971 și 1981, astfel că este un rapidist convins. 

"Am semnat contractul cu Juventus București și sunt bucuros că am ocazia să joc, să mă lupt cu noua mea echipă pentru promovare, iar din această după-amiază voi începe antrenamentele cu noii mei colegi.

Îmi pare rău că nu am putut să joc la Rapid, dar sper să mă reîntorc, fiindcă inima mea este acolo. Vreau să joc bine la Juventus și să demonstrez că merit să revin la Rapid. Oricum, o să vin de câte ori o să pot să susțin Rapidul din tribună", a declarat Andrei Rontea pentru Rapid TV.

Rontea este împrumutat la Juventus până în vară și va fi antrenat de Daniel Oprița. Echipa din Colentina este liderul seriei a II-a din liga 3, la două puncte distanță de locul secund, ocupat de Delta Dobrogea Tulcea, și are ca obiectiv promovarea în liga secundă.