- Rapid TV

12 februarie 2016

RAPIDIȘTII AU DECIS: BURCĂ TREBUIA SĂ RĂMÂNĂRAPID TV le-a lansat rapidiștilor o întrebare prin care voia să afle opinia lor în legătură cu debarcarea surprinzătoare a lui Ovidiu Burcă, cel care a ocupat poziția de președinte al Rapidului, din vară.

Conform votului a circa 500 de rapidiști, 67% dintre aceștia cred că Ovidiu Burcă ar fi trebuit să continue la Rapid, fiind mulțumiți de activitatea acestuia, numai 33% considerând că demiterea acestuia este oportună.

Burcă este în cantonamentul indian de la Kozhikode, acolo unde Rapid participă la turneul internațional Nagjee, fiind anunțat de prin e-mail de faptul că a fost demis, el urmând a se întoarce în țară zilele acestea, când va susține și o conferință de presă, în care va prezenta motivele demiterii.

Conducerea clubului a oferit publicului un comunicat de presă, în care anunță despărțirea de Ovidiu Burcă și îi mulțumea fostului președinte pentru activitatea depusă.

Burcă are 35 de ani, fiind unul dintre cei mai tineri președinți de fotbal din țară, și-a făcut junioratul la Școala Gică Popescu, evoluând de-a lungul carierei la Emelec, JEF United, Kofu, Universitatea Craiova, Dinamo București, Național București, Energie Cottbus, Beijing Guoan, Polithenica Timișoara și Rapid București.