- Rapid TV

25 februarie 2016

CAMPANIE ANTI-RAPID SAU JURNALISM SLAB?
Tot mai multe invenții apar în presă despre Rapid, chiar înainte de începerea sezonului. Jurnalismul a ajuns la un asemenea nivel încât sursele nu se mai verifică. Culmea, în secolul informației, când cu o singură căutare poți afla aproape orice.

În urmă cu câteva zile Nicolae Vasile era dat ca și transferat la FC Brașov, știre preluată de transfermarkt.com, care l-a dat pe căpitanul nostru în lotul unei echipe falimentare. Acea știre apărea în GSP.

Acum, o nouă știre îmi atrage atenția. Trei foști jucători străini ai Rapidului nu pot să semneze cu nicio altă echipă, deoarece conducerea noastră nu le-a plătit o sumă restantă până la 31 ianuarie.Interesant este faptul că Tomas Josl își căuta echipă pe Facebook, Jose Embalo a fost o dezaamăgire cruntă, dar cel mai interesant este Ferran Monzo Gimenez, care culmea, deși nu poate semna cu nimeni din cauza Rapidului, este legitimat la Getafe II, iar în urmă cu patru zile a jucat în meciul Talavera-Getafe II, scor 5-1, din Segunda B. Ba mai mult, el a fost și eliminat în minutul 40. Dacă știrea aceasta apărea tot în GSP ziceam că e vorba de răutate, dar de data asta Dolce Sport scrie o știre neadevărată. 

Oare cum poate un fotbalist care nu are drept de joc să evolueze fără probleme în Spania?

foto: Twitter/getafe fc online