- Rapid TV

8 februarie 2016

CLUBUL SE VA IMPLICA ÎN CANTONAMENTELE JUNIORILORRadu Birlică și-a spus punctul de vedere legat de problema juniorilor, lăsând să se înțeleagă că unii dintre cei care se ocupă de tinerii rapidiști că ar fi avut anumite beneficii financiare de pe urma cantonamentelor. 

"Şi-au făcut cantonamentele, aşa cum şi-au stabilit ei, dar este ultima dată când acest lucru se întâmplă. Iar acum voi spune şi de ce. Eu găsisem locaţie într-o localitate din Dâmboviţa, unde aveau toate facilităţile. Aveau saună, sală de forţă, piscină acoperită, terenuri de antrenament cu nocturnă şi fără. Cazarea, masa şi transportul deja se subînţeleg că erau incluse. În plus, copii ar fi primit şi o excursie de o zi la toate obiectivele turistice din Sinaia. Plus asistenţă medicală 24 din 24 de ore! Care era cea mai importantă! Păi dacă, Doamne fereşte!, păţea vreunul ceva?! Cine îşi asuma răspunderea?! Ei au motivat că au dat avans, că în perioada când organizam noi, 25 ianuarie – 1 februarie copii sunt la şcoală… Totul se rezolva cu o scutire fără probleme! În plus, totul se făcea cu factură, iar părinţii plăteau direct, nu aveam noi treabă. Banii nu treceau pe la club. Să vă mai spun că suma totală pentru fiecare copil era aproape jumate din cât au dat altfel? Concluziile le trage fiecare…" a declarat Birlică pentru 1923.ro, lăsând să se înțelegă că lucrurile nu sunt chiar ok la centrul de juniori al clubului. 

Interesant este faptul că Adrian Dumitru, antrenor la grupele de juniori, a plecat la Avicola Tărtășești după acel incident cu conducerea clubului.