- Rapid TV

9 februarie 2016

DAN ALEXA, PUS ÎN DIFICULTATEPentru Dan Alexa nu toate lucrurile sunt bune la turneul indian de la Nagjee, iar un lucru negativ este faptul că în timpul meciurilor se pot face cel mult trei schimbări. În condițiile în care vom încerca să câștigăm partidele, se presupune că am folosi cel mai bun unsprezece, cum s-a întâmplat și cu Volyn, astfel încât tinerii aduși în cantonamentul indian nu vor putea fi folosiți. Cum startul ligii secunde este tot mai apropiat, iar după întoarcerea din India nu prea mai este timp de meciuri amicale, riscăm ca o parte din jucătorii din lot să nu aibă meciuri de pregătire. 

Rămâne de văzut care va fi tactica lui Alexa. În schimb, Iulian Popa a declarat că își dorește foarte mult ca Rapid să treacă de grupe:


"Îmi doresc foarte mult să ajungem în semifinale, eu zic că putem face acest lucru, putem să obținem calificarea. Trebuie însă să ținem cont și de mai multe aspecte, cum ar fi căldura, oboseala, faptul că putem face doar 3 schimbări pe meci și nu putem rula tot lotul" a declarat Iulian Popa.