- Rapid TV

17 februarie 2016

DRAGOSTEA FAȚĂ DE NAȚIONALĂ, VĂZUTĂ DE RAPIDIȘTI
Doi foști rapidiști, Adi Iencsi și Cristi Dulca, au vorbit despre ce însemna pentru ei o convocare la echipa națională, în condițiile în care în această perioadă România pare a nu mai fi o prioritate pentru unii fotbaliști.

"Eu, ca sportiv, am un singur lucru: echipa națională nu se refuză, indiferent că ar fi situația asta sau alta. Eu, în momentul în care am fost selecționat prima dată, a fost ceva deosebit și trebuie să povestesc. Când m-a sunat domnul Iordănescu să mă convoace prima dată la națională, eram la volan. Am oprit mașina în centru, la semafor, am tras frâna de mână și m-am apucat de plâns, împreună cu un prieten. Am avut o reacție și o emoție deosebite că am fost selecționat, nu am stat să mă gândesc, să sun antrenorii sau părinții, dacă mă lasă la echipa națională. Era altceva atunci"a spus Cristi Dulca la DigiSport.

Cristi Dulca a fost convocat la echipa națională pe vremea când juca în tricoul Rapidului, prinzând CM din 1998.

Adi Iencsi a rememorat prima convocare la echipa națională:
"Din ce mi-aduc aminte, n-am plâns. Dar după fiecare convocare de care auzeam, eu sunam acasă şi le spuneam părinţilor că merg la naţională. Iar ei începeau să plângă de bucurie pentru mine şi pentru că mă simţeau cât de emoţionat sunt", a spus fostul căpitan al Rapidului.