- Rapid TV

9 februarie 2016

ÎNFRÂNGERE NEAȘTEPTATĂ CU TINERETUL LUI WATFORDDupă un meci bun împotriva lui Volyn Lutsk, toată suflarea rapidistă spera într-o victorie fără mari probleme în fața echipei U21 a lui Watford, mai ales că britanicii antrenați de Harry Kewell pierduseră partida inaugurală, 0-2 cu rezervele lui Paranaense.

Rapid a început mai bine, dominând prima parte a meciului, însă englezii au deschis scorul în minutul 23, atunci când Alex Jakubiak a profitat de o greșeală a nou-veniților Botaș și Fota. Giuleștenii nu au acuzat șocul primirii golului revenind în atac, însă Mădălin Martin și Iulian Popa nu au reușit să-l învingă pe bravul Simpson.

Britanicii nu se dezic și în urma unui nou corner vine și golul secund, atunci când Bernard Mensah îl învinge din nou pe Paul Botaș, la primul meci ca titular în poarta Rapidului.

Nervii rapidiștilor cresc, iar Mădălin Martin este eliminat în minutul 70, după ce a lovit dur un adversar.

Chiar dacă finalul le-a aparținut rapidiștilor, golul nu a picat în poarta englezilor, astfel că Rapid pierde cu 2-0 și rămâne cu un singur punct după două partide, având șanse mici la calificarea în semifinale.

La echipa noastră s-a resimțit și oboseala cauzată de căldură, dar mai ales de faptul că au jucat din nou după două zile, englezii având totuși patru zile de odihnă.

Echipa folosită de Dan Alexa a fost: Botaș - Kușnir, Robust, Avrămia, Fota - Raiciu (72' R. Costin), Trandu - Tudoran (53' Țîră), I. Popa, Morar (67' N'Koyi) - Martin. 

Peste două zile se va disputa celălalt meci din etapa a doua a grupei Rapidului, Volyn Lutsk cu Atletico Paranaense B, iar pentru giuleșteni urmează o pauză de câteva zile, până pe 13 februarie când îi vom întâlni pe brazilieni.