- Rapid TV

25 februarie 2016

INVESTITOR SECRET LA RAPID? 

Conform Fanatik.ro, Valerii Moraru ar fi găsit un investitor german, care ar urma să preia 51% din acțiunile Rapidului:
"S-a semnat o opţiune de cumpărare, un precontract mai exact. Dacă totul decurge conform planului, sînt şanse mari ca Rapid să aibă alt patron. Omul interesant este din Germania, este acţionar la o echipă din Bundesliga şi la firma de automobile Volkswagen. Urmează să facă o infuzie de capital de cinci milioane de euro pentru 51 la sută din acţiuni. Treaba este cît de poate de serioasă", au povestit sursele Fanatik.
Neamţul interesat de Rapid este la curent cu toate problemele clubului şi va fi prezent la primul meci al giuleştenilor din acest an de pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, actualul lider din Liga 2, seria 1. "Afaceristul aşteaptă cu nerăbdare să asiste pe viu la un meci al alb-vişiniilor. Va lua loc la tribuna oficială a stadionului Giuleşti, dacă nu va interveni vreo problemă de ultim moment", a mai spus aceeași sursă.
Partida dintre Rapid şi Dunărea Călăraşi se va disputa la finalul săptămînii viitoare şi este foarte importantă pentru ambele echipe, care au ca principal obiectiv promovarea în Liga 1. "Eu nu m-am ascuns niciodată şi am declarat tot timpul că orice persoană este binevenită lîngă mine. Da, sînt în discuţii nu cu o persoană, ci cu trei. Urmează să se facă un audit. Deocamdată, este prea devreme să ofer un verdict. Dar suntem pe drumul cel bun. Pot să spun că situaţia merge spre roz. Acest club va fi salvat. Nu am abandonat nici varianta listării clubului la bursă", a spus Moraru pentru Fanatik.
sursa: fanatik.ro