- Rapid TV

3 februarie 2016

KOZHIKODE SAU ORAȘUL SCULPTURILOROrașul în care se vor caza rapidiștii este supranumit Orașul Sculpturilor, datorită numărului mare de sculpturi, fiind renumit și pentru plaja superbă, și face parte din districtul Kerala.

Populația din acest oraș este de 550.000 de locuitori, cei mai mulți hinduși, aproape 60%, restul fiind musulmani (39%) și creștini (1%).

Partidele Rapidului se vor disputa pe EMS Corporation Stadium, un stadion de 53.000 de locuri, construit în 1977. Pe acest stadion joacă echipa locală Chirag United Club Kerala, dar și formația locală de cricket, iar fanii echipei din acest oraș sunt recunoscuți ca fiind foarte fanatici.

Temperatura în această perioadă este în jur de 35-36 grade Celsius, astfel încât adaptarea rapidiștilor cu această vreme de vară va fi destul de dificilă, fusul orar însă nu ar trebui să fie o foarte mare problemă, indienii fiind cu 3 ore și jumătate înainte față de ora României.

Turneul la care va participa Rapidul se numește Sait Nagjee Amarsee, fiind împărțit în două grupe de câte patru echipe, primele două calificându-se în semifinale. Rapid va juca în grupă cu Dnepr Dnepopetrovsk (7 februarie), cu echipa a doua a lui Watford (9 februarie) și cu rezervele lui Altetico Paranaense  (13 februarie). Semifinalele se desfășoară pe 18 și 19 februarie, iar finala pe 21 februarie.