- Rapid TV

10 februarie 2016

OVIDIU BURCĂ A FOST DAT AFARĂ DE MORARU
Rapid trece printr-o perioadă extrem de grea, pe fondul problemelor financiare. În plus, suporterii și jucătorii rapidiști au mai primit o veste proastă. Ovidiu Burcă nu mai ocupă postul de președinte al clubului, după ce Rapid i-a trimis acestuia demiterea pe mail, desființându-i postul.
Ovidiu Burcă a primit vestea renunţării la el pe mail, în India, şi a rămas extrem de surprins, în condițiile în care Rapid se va întoarce în țară în scurt timp. "Am primit vestea rezilierii pe mail. O să-mi iau bilet de avion şi mâine sau poimâine mă voi întoarce la Bucureşti. Acolo, voi susţine o conferinţă de presă. Deocamdată, nu vreau să spun mai multe", a declarat Burcă, pentru Digi Sport, dezamăgit de cinismul de care au dat dovadă rapidiștii.
Rapid ar putea sta până pe 23 februarie în India, dar cel mai probabil echipa se va întoarce pe data de 19, mai ales dacă nu va trece de faza grupelor. În cele două partide jucate de giuleşteni, scorurile au fost 1-1 cu Volyn Lutsk și 0-2 cu tineretul lui Watford. Următorul meci e cu echipa de tineret a lui Atletico Paranaense.
Instalat în luna iulie a anului trecut la Rapid, Burcă îi lasă pe giuleșteni pe locul al doilea în prima serie a ligii secunde, la egalitate cu Dunărea Călărași (36 de puncte), deci cu șanse mari la revenirea în Liga 1, după un singur sezon.
În vârstă de 35 de ani, Ovidiu Burcă și-a încheiat cariera chiar la Rapid, pentru care a evoluat între 2011 și 2012. Înainte de a ajunge în Giulești, anul trecut, el a fost director sportiv la Oțelul Galați, cu care a retrogradat în eșalonul secund.

sursa: digisport