- Rapid TV

17 februarie 2016

OVIDIU BURCĂ RUPE TĂCEREARevenit în țară după turneul din India, Ovidiu Burcă a oferit primele declarații după ce a fost demis prin e-mail de către Valerii Moraru:

"Vă dați seama, instinctul primar e să iei o pușcă și să iți faci dreptate, mai ales că am pus atât de mult suflet și m-am implicat atât de mult în acest proiect la Rapid. Astăzi vă pot spune că nu mă mai identificam cu ceea ce se întampla la Rapid", a declarat Burcă pentru Dolce Sport.

Fostului președinte i s-a reproșat că nu a adus sponsori la echipă, însă acesta susține că motivul adevărat a fost altul.

"Cam toate lucrurile pe care domnul Moraru mi le-a garantat, începusem să nu mai am absolut nimic din tot ceea ce mi-a promis. Cert e că nu pot fi un om în spatele căruia să se ascunda anumiți oameni și să ia anumite decizii în care eu nu cred. Probabil că am început să deranjez. Nu a fost intenția asta mea niciodată", a mai spus Burcă la Dolce Sport.


Ovidiu Burcă a fost președintele Rapidului din luna iulie a anului trecut, reușind să ducă echipa pe primul loc și să păstreze o atmosferă bună în cadrul lotului, chiar dacă nemulțumirile jucătorilor și a angajaților erau mari.