- Rapid TV

9 februarie 2016

PANCU NU REGRETĂ DESPĂRȚIREA DE RAPIDDaniel Pancu vrea să rămână la Voluntari, chiar dacă nu mai este dorit de actualul antrenor, Ionel Ganea.
”Nu plec nicăieri. Am venit la Voluntari pe termen lung. Am avut o discuție cu niște oameni corecți și minunați la început. M-au adus aici pentru a rămâne și după ce mă retrag, nu pot pleca dintr-un loc în care mă simt bine. Ca jucător, am luat decizia de a pleca în cantonament cu echipa a doua, pentru a veni pregătit, apoi vom vedea ce se va întâmpla.
În niciun caz nu schimb echipa, pentru că nu am venit aici ca să plec după 5 luni. Așa aș fi putut rămâne la Rapid. Nu am niciun regret că am plecat de acolo, era un loc în care nu-mi puteam face meseria de fotbalist. Erau prea multe probleme care mă depășeau”, a declarat Daniel Pancu.
”Nu are nicio legătură schimbarea antrenorului cu accidentarea suferită de mine. Am ţinut legătura prin doctor, am vrut să plec luni sau marţi, pentru că aş fi putut alerga uşor, dar mi s-a transmis să rămân acasă până mă fac bine. Voi face tot posibilul să-l conving pe Ionel Ganea să se bazeze pe mine.
Dacă are o problemă cu mine, eu nu am niciuna cu el. Mă refer la relaţia antrenor-jucător. Eu mă duc să mă pregătesc foarte bine şi chiar aveam nevoie de motivaţia asta. E prima dată în carieră când mi se întâmplă şi trebuie să trec şi prin asta. De patru zile am reluat alergările, de miercuri, probabil, voi intra în regim normal”, a mai spus Pancu pentru Digisport.
foto: Mediafax