- Rapid TV

23 februarie 2016

PATRU FOȘTI RAPIDIȘTI VOR JUCA LA FC BRAȘOVFC Brașov a trecut prin momente dificile, fiind salvată în ultimul moment de la faliment de către un grup de investitori italieni. Astfel, clubul brașovean, ce ocupă locul 5 în seria a II-a a ligii secunde, la doar patru puncte distanță de primul loc, a început seria transferurilor pentru a ataca promovarea, o performanță care le-ar aduce o gură de oxigen mare din punct de vedere financiar.

Astfel, FC Brașov a înregimentat trei foști rapidiști în această iarnă. Pe lângă Andrei Cerlincă, cel care a semnat la începutul iernii, brașovenii i-au convins și pe Alexandru Coman și Ștefan Grigorie să îmbrace tricoul galben-negru în partea a doua a sezonului.


Aceștia i se adaugă lui Mugurel Buga, cel care este deja un veteran al stegarilor, fosta legendă giuleșteană ocupând postul de antrenor secund, dar a rămas în continuare jucător.

Pele Buga a marcat de 44 de ori pentru Rapid, Ștefan Grigorie de 16 ori, Alex Coman are 6 reușite în tricoul alb-vișiniu, în timp ce Andrei Cerlincă nu a înscris niciun gol.