- Rapid TV

3 februarie 2016

PREȘEDINTELE PROTECTOR


Ovidiu Burcă ești un președinte foarte apropiat de jucători, având un mare merit pentru parcursul bun al echipei, reușind să îi motiveze pe jucători și pe angajați, chiar dacă probleme financiare au fost la ordinea zilei la Rapid.

Acesta a declarat la plecarea către India că este bucuros pentru acest cantonament, scăpând cel puțin pentru trei săptămâni de problemele din țară:

"Mă bucur că plecăm de la toate aceste probleme, pentru că vreau să revenim la acea stare de spirit și la mentalitatea care ne-a adus atâtea satisfacții în tur, fără de care nu putem face performanță."

Fostul fundaș al Rapidului, între 2011 și 2012, a evoluat de 34 de ori în tricoul alb-vișiniu, reușind să înscrie de două ori, cu CS Otopeni, în cupa României, și cu Astra Giurgiu, în campionat. 

Într-o fotografie din 2011, Burcă îl sărută părintește pe Ovidiu Herea, după un gol marcat de fostul decar al Rapidului. 

Herea, 31 de ani, tocmai și-a încheiat contractul cu Skoda Xanthi, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, și ar putea fi o soluție pentru Rapid, în cazul în care nu-și găsește o echipă.