- Rapid TV

11 februarie 2016

PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI FRAN CRUZ
Ultimul transfer al Rapidului, fundașul spaniol Fran Cruz, a ajuns la București urmând a lua calea Indiei, pentru a se reuni cu lotul lui Dan Alexa.

"Este un club cu o istorie bogată şi era o oportunitate bună pentru mine de a avea o a doua parte a anului bună. Sper ca totul să meargă cum trebuie. Este un club cu o istorie bogată şi era o oportunitate bună pentru mine de a avea o a doua parte a anului bună. Sper ca totul să meargă cum trebuie. 

Am venit să intru în competiţie cu alţii, să dau totul, să fie la dispoziţia antrenorului şi a echipei pentru a obţine ceea ce doreşte toată lumea, promovarea în prima ligă. 

Mister vrea să merg în India pentru că vrea să mă antrenez deja cu echipa. Eu sunt la dispoziţia antrenorului şi a colegilor.

Sunt foarte muncitor. Ceea ce pot promite e că vor depune efort, mă voi sacrifica pentru echipă şi că voi da totul atât la antrenament cât şi la meciuri.

Sunt în anul doi la Medicină, dar înainte de a fi medic, vreau să fiu fotbalist
", a spus Fran Cruz la sosirea în România. 


Fran Cruz a jucat 1388 de minute în 16 partide de Segunda Division în acest sezon și este un jucător lăudat chiar în urmă cu două zile în reunumitul ziar spaniol Marca.