- Rapid TV

28 februarie 2016

RAPID NU OPREȘTE ÎN GĂRILE MICIRapid a început în forță noul an și a învins într-o deplasare grea, la Clinceni, cu 2-0, într-o atmosferă în care rapidiștii s-au simțit acasă, tribunele arenei ilfovene fiind pline de suporteri giuleșteni, chiar dacă gazdele au încercat să-i șicaneze cu bilete. 

După un început echilibrat, lucrurile s-au simplificat pentru Rapid după eliminarea lui Daniel Lung, din minutul 22, pentru un fault din postura de ultim apărător la Martin.

Apoi au ieșit la rampă cei doi golgeteri ai Rapidului. Mai intâi, Răzvan Trandu a finalizat o centrare bună a lui Tudoran, în minutul 38, după ce Martin a sărit inteligent peste balon, stabilind scorul primei reprize.

Rapid a atacat mai mult și în repriza secundă, liniștea fiind adusă de Iulian Popa, cel care a marcat în minutul 80, după o fază creată de N'Koyi și Țîră, golgeterul Rapidului ajungând astfel la 11 goluri în acest sezon.

Finalul i-a adus pe jucători sărbătorind alături de galerie și revenind în fruntea clasamentului, acolo unde se află la egalitate de puncte cu viitorul adversar, Dunărea Călărași, meci ce se va disputa vineri, 4 martie, de la ora 18:00, pe Giulești.

Dan Alexa a jucat în formula:
Drăghia - N. Vasile, Robuste, Cruz, Fota - Trandu, R. Costin - Tudoran (Ganea '90), Luque (N'Koyi '72), I. Popa - Martin (Țîră '73).