- Rapid TV

20 februarie 2016

RAPIDIȘTII AU FOST IMPRESIONAȚI DE EXPERIENȚA INDIANĂDan Alexa s-a declarat mulțumit de cantonamentul din India și îi așteaptă și pe ceilalți membri ai delegației rapidiste.

"Nu-mi place că am venit în două părți, dar e soluția cea mai bună, pentru că începe campionatul în 8 zile și nu putem aștepta până pe 23, când puteam veni toți în același timp. Din punctul meu de vedere a fost un cantonament foarte reușit. Am avut parte de adversari puternici, a fost foarte bine și pentru club, pentru că nu s-a cheltuit niciun ban.

Pentru noi a fost o experiență fantastică, indienii fiind foarte ospitalieri, a fost total diferit față de ce e în Europa, ca mentalitate, ca stil de viață, totul e diferit", a spus antrenorul Rapidului pentru Dolce Sport.

Căpitanul Nicolae Vasile a fost și el impresionat de experiența indiană:
"S-au făcut eforturi, dar din păcate nu s-au găsit decât 16 bilete pentru azi. Nu am tras la sorți care să vină primul, ne-a împărțit Dan Alexa. Important e că o să ni se alăture și ceilalți și va trebui să muncim ca să promovăm. A fost o experiență de neuitat și m-aș întoarce oricând în India, dar nu pentru o perioadă atât de lungă."