- Rapid TV

20 februarie 2016

EXCLUSIV: PROBLEME PENTRU DELEGAȚIA RAPIDULUI
Astăzi, s-a întors în țară doar o parte din delegația Rapidului ce a participat la turneul Nagjee International, alți 16-17 membri urmând să părăsească în această seară India.

Cum Rapid a părăsit turneul încă din faza grupelor, nu a mai fost justificată rămânerea până pe 23 februarie, dată la care giuleștenii ar fi trebuit să se întoarcă inițial în țară, astfel s-a încercat schimbarea biletelor de avion. Nu s-a reușit acest lucru pentru toată lumea, astfel încât jucătorii mai importanți și o parte din staff au revenit astăzi, pentru a se reacomoda mai repede cu condițiile din România, în vederea meciului cu FC Clinceni, însă pentru cei rămași au apărut câteva probleme cu cei de la resortul de cinci stele în care au fost cazați, Radiz Kadavu Resort.

Organizatorii turneului nu au plătit decât 40.000 de dolari din totalul de 450.000, iar cei care au de suferit sunt invitații, adică cei rămași din delegația Rapidului. Acestora li s-a oprit Wi-Fi-ul, astfel încât comunicarea cu cei din țară se face doar cu ajutorul celor de la DigiSport, care au asigurat conexiunea, iar orice serviciu în cadrul hotelului este acum contra cost. 

Coordonatorul indian încă încearcă să le schimbe biletele celor rămași, de pe 23 februarie pentru astăzi sau mâine. 

Anunțat de către cei din delegație, administratorul special al Rapidului, Radu Birlică a promis că va rezolva situația în cel mai scurt timp.


foto: theraviz.com