- Rapid TV

3 februarie 2016

SE ÎNTOARCE PANCONE LA RAPID?
Problemele dintre Ionel Ganea și Daniel Pancu sunt cunoscute încă de pe vremea când noul antrenor al Voluntariului era la cârma Rapidului, astfel că venirea Ganezului la echipa lui Dragomir a învolburat puțin apele.

Faptul că Pancone nu s-a prezentat în cantonamentul ilfovenilor le-a dat apă la moară celor care consideră că cei doi nu pot lucra împreună, astfel că cel care va fi nevoit să plece va fi atacantul de 38 de ani.

Pancu a invocat o accidentare, însă este destul de puțin probabil că el va continua la Voluntari, atât timp cât nici noul conducător al echipei nu îi dă prea multe șanse:

 "Pancu nu este la echipă în acest moment, m-a sunat pe mine într-o noapte, mi-a spus că are o problemă şi că nu are cum să vină. Decizia în privinţa lui Pancu îi aparţine lui Ionel Ganea. După părerea mea, Ganea va conta în retur pe jucătorii care au făcut pregătirea", a spus Dumitru Dragomir.

Din unele surse, Pancu nu ar fi renunțat definitiv la hotărârea de a se întoarce la Rapid, discutând destul de des cu actualii conducători ai Rapidului.