- Rapid TV

10 februarie 2016

SPĂLAREA PE CREIER LA ROMÂNI
Un institut de sondare a opiniei publice, CSCI, s-a gândit că ar fi foarte interesant de aflat câți simpatizanți are fiecare echipă mare din țară.

Sondajul a fost făcut telefonic, în urban și rural, și cum era de așteptat, suporterii FCSB au ieșit în majoritate. Nu asta ar fi problema, nici măcar că steliștii, sau simpatizanții Stelei, ar fi jumătate din populația țării, ci mai degrabă rezultatele celelalte sunt incredibile.

Conform sondajului, cu Rapid ar ține 3% din totalul populației, însă CFR Cluj are de două ori mai mulți suporteri decât echipa noastră. :) Chiar și Astra are 1%, adică 190.000 de fani. De unde? Nu se știe. Universitatea Craiova are încă 6%, deși nu mai există de ani buni. 

Să fim serioși, aceste sondaje se fac cum se fac, nu au nicio credibilitate, și sunt comandate pentru a spăla puțin pe creier populația. Probabil că spiritul de turmă va funcționa în continuare și după vederea acestor rezultate vor mai apărea câteva procente de steliști adevărați.

Iată rezultatele sondajului în viziunea CSCI:

Cu ce echipă de fotbal simpatizați cel mai mult?

49% - FCSB
11% - Dinamo
6% - CFR Cluj
6% - Universitatea Craiova
3% - Rapid
1% - Astra
5% - Altele
19% - Nu știu/Nu răspund

Adică, U Cluj, UTA, Brașov, Iași, Farul, Oțelul, Bacău, Poli Timișoara etc, toate aceste echipe nu adună nici măcar cât CFR Cluj. Într-adevăr, foarte credibil acest sondaj. :)