- Rapid TV

12 februarie 2016

UN NOU MECI CAPITAL PENTRU RAPIDHandbalistele de la Rapid își continuă misiunea aproape imposibilă de a se salva de la retrogradare cu o nouă partidă ce trebuie câștigată neapărat.

Rapid va întâlni sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11:00, în sala Rapid, ultima clasată în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin, HC Alba Sebeș, echipă ce a obținut doar 4 puncte în cele 18 etape disputate până acum.

După victoria fantastică din deplasarea de la Cisnădie, 33-29, în urmă cu o săptămână, Rapid are ocazia de a câștiga în premieră în acest sezon două meciuri consecutive, dar mai ales se poate apropia la un singur punct de principala contracandidată la rămânerea în prima ligă, Măgura Cisnădie. Echipa din județul Sibiu are un meci extrem de greu, în deplasare cu HC Dunărea Brăila, astfel că sunt șanse mari să rămână cu 13 puncte, iar Rapid, în cazul unei victorii, ar acumula 12 puncte, cu șapte etape înainte de final.

Forma bună arătată de Rapid în ultima perioadă ne îndreptățește să sperăm la rămânerea fetelor noastre în prima divizie și în sezonul viitor.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a le susține pe Alina Dobrin și compania!