- Rapid TV

26 februarie 2016

VALERII MORARU: NU VOM INTRA ÎN FALIMENT


Patronul Rapidului, Valerii Moraru, încearcă să-i liniștească pe suporteri și anunță că totul este sub control, iar Rapid nu va intra în faliment. Pe data de 4 martie 2016 Valerii Moraru va prezenta noul plan de reorganizare a clubului în insolvență.

"Am văzut la televizor că domnul Burcă susţine că sînt şase mari să intrăm în faliment. Este total fals şi vreau să explic fanilor pe ce mă bazez. Treaba este foarte simplă. Planul va fi aprobat pe 4 martie pentru că Azuga Waters deţine peste 70 la sută din creanţe. Şi este nevoie de 50 la sută plus unu. Deci condiţia este îndeplinită. Le transmit suporterilor să stea liniştiţi, nu vom intra în faliment. Nu înţeleg de ce îşi tot dau cu părerea oameni care nu cunosc situaţia actuală de la Rapid. Încă o dată, mă repet, am ferma convingere că vom salva clubul. Asta este marea mea dorinţă. Şi voi reuşi", a spus Moraru pentru Fanatik.ro.

Tot în data de 4 martie, Rapid va juca un meci foarte important pentru promovare, împotriva liderului Dunărea Călărași, pe Giulești, de la ora 18:00.