- Rapid TV

8 februarie 2016

VALERII MORARU A VORBIT DESPRE RAPID

Domnule Moraru, ce ne puteți spune despre condițiile din India?

Nu întotdeauna toate ne ies cum am planificat, de la început. Însă acum echipa este cazată la Raviz Kavadu Resort, în condiții de cinci stele având toate condițiile asigurate pentru îndeplinirea obiectivului dorit de toată lumea: promovarea în Liga I.
De ce credeți că cei de la DigiSport nu au transmis în direct, primul meci de la turneul din India?

Digisport face parte dintr-un trust media foarte mare, poate au întampinat greutăți din punct de vedere tehnic, nu știu. Oricum este bine pentru noi, că Digi și-a trimis corespondenți în India și astfel avem informații despre Rapid. Cu bune sau rele și din surse neutre clubului nostru. Păcat că nu au putut să transmită meciul cu Volyn Lutsk, care este o echipă de prim rang din Ucraina, pierzând cu toții un meci foarte spectaculos.
Pentru acest obiectiv, cel al promovării, credeți că avem anumite posturi neacoperite?

Mă sfătuiesc mereu cu Dan Alexa, cu cei din colectivul tehnic al echipei și cred că am mai avea nevoie de un fundaș central, un vârf clasic de careu și eventual un mijlocaș de bandă.
Aveți pe cineva în vedere?

Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători, în maxim două săptămâni o să luăm decizia finala, cine o să devină sau nu jucatorul Rapidului.
sursa: fcrapid.ro