- Rapid TV

13 februarie 2016

VICTORIE URIAȘĂ PENTRU FETELE NOASTREEtapa 19 a Ligii Naționale de handbal feminin i-a adus Rapidului o victorie fantastică, 31-22, împotriva lui HC Alba Sebeș, într-un meci disputat în sala Rapid.

Rapid avea nevoie ca de aer de cele trei puncte și a jucat excelent, victoria nefiind pusă sub semnul întrebării în niciun moment, singura dată când oaspetele au fost la egalitate cu fetele noastre, fiind la scorul de 1-1. Apoi, Rapid a preluat conducerea și nu a mai pierdut-o, având chiar și 11 goluri diferență la un moment dat.

Această victorie ne apropie la un singur punct de Măgura Cisnădie, echipa care ocupă locul 12 în clasamentul primei divizii, și pe care am batut-o săptămâna trecută, chiar la ea acasă, cu 33-29.

Echipa din Cisnădie a pierdut la Brăila, cu 24-27, în fața Dunării, ceea ce ne face să sperăm la un miracol, acela ca Rapid să joace și la anul în prima ligă, ceea ce părea imposibil la startul returului.

Clasament:

10. U Cluj - 19 puncte
11. Unirea Slobozia - 16 puncte
12. Măgura Cisnădie - 13 puncte
13. Rapid București - 12 puncte
14. HC Alba Sebeș - 4 puncte

Rapid mai are de jucat cu: U Cluj (d), HC Brăila (d), HC Zalău (a), HCM Rm. Vâlcea (d), Corona Brașov (a), HCM Roman (d) și SCM Craiova (a).

În etapa 20, Rapid se va deplasa la Cluj, acolo unde o va întâlni, sâmbăta viitoare, pe U Transilvania, echipă pe care a învins-o în tur, la București, cu 32-28.