- Rapid TV

11 martie 2016

ALEXA: AVEM MARE NEVOIE DE SUPORTERI



Dan Alexa a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei cu Bucovina Pojorâta și a vorbit despre importanța meciului de mâine.
"Avem probleme importante de lot, în afară de Trandu, Robuste și Martin, care sunt suspendați, Luque este bolnav și nu va juca. Sunt patru absențe importante, dar trebuie să câștigăm. Trebuie să punem presiune din primul minut și să luăm cele trei puncte", a spus antrenorul Rapidului.

Alexa a vorbit și despre acuzele adversarilor cum că Rapid ar primi multe lovituri de pedeapsă.
"Când calci careul advers de 20 de ori pe repriză e normal să mai primești și penalty-uri. Se vorbește mai mult despre penalty-urile noastre, dar de faptul că N'Koyi a avut gol valabil și că Trandu a primit cartonaș roșu foarte ușor se vorbește mai puțin."

Despre adversarul de mâine, antrenorul Rapidului a spus că este o echipă mai bună acasă, unde terenul prost îi avantajează.
"Pojorâta este o echipă ambițioasă, se apără bine, dar este o echipă care joacă mai bine acasă, în condiții speciale, ținând cont de starea terenului", a declarat "Chirurgul".

Dan Alexa a spus și că s-a mai plătit un salariu, astfel că la echipă este mai multă liniște.

"M-aș bucura să se reediteze meciul oficial, nu amical", a spus Alexa despre o eventuală reeditare a meciului din sferturile Cupei UEFA, dintre Rapid și Steaua.

"Avem mare nevoie de suporteri, știu că au suferit o dezamăgire la Pojorâta, așa că îi așteptăm la meci", a încheiat Alexa.

Rapid întâlește Bucovina Pojorâta în etapa a 22-a a ligii secunde, mâine, de la ora 13:00, pe stadionul Giulești.

Vezi aici prețurile și programul fan-shop-ului.