- Rapid TV

19 martie 2016

ANDREI CERLINCĂ A PLECAT ȘI DE LA FC BRAȘOVFostul mijlocaș al Rapidului Andrei Cerlincă nu s-a adaptat la FC Brașov și a părăsit echipa din seria a II-a a ligii secunde, după numai 22 de minute jucate, în partida cu UTA. 

Cerlincă a jucat și la Rapid foarte puțin, doar 21 de minute în prima parte a sezonului, în meciul de la Pojorâta, pierdut de Rapid cu 2-1 și a sperat că va avea mai mult succes la Brașov.

„Am plecat pentru că nu am primit nicio şansă să joc la această echipă. Eu am venit la Braşov cu sufletul deschis, am venit să joc, dar nu mi s-a arătat încredere. Nu avea rost să încurc lumea, condiţii nu aveam, banii lipseau, astfel că am reziliat contractul şi am plecat acasă. Sper totuşi ca această echipă să nu se desfiinţeze“, a declarat Cerlincă.

Mijlocașul de 20 de ani fusese adus de Rapid București de la Rapid Suceava, în 2015. a bifat 10 meciuri pentru giuleșteni. 

Cerlincă se antrenează a primit acceptul de a se antrena chiar cu viitoarea adversară a Rapidului București, Rapid CFR Suceava.