- Rapid TV

26 martie 2016

CINCI ABSENȚE PENTRU DAN ALEXA, LA GALAȚI

dan alexa - alex paraschiv foto
Dan Alexa are cinci jucători pe care nu se va putea baza la Galați

Rapid va juca mâine, de la ora 18:00, în penultima etapă a sezonului regulat, la Galați, însă meciul este unul special, din două motive.


În primul rând, pentru că Rapid va întâlni o echipă ce va folosi aproape numai juniori, din cauza problemelor financiare jucătorii din tur ai Oțelului părăsind echipa, astfel că Rapid ar trebui să câștige fără dubii. 

Interesant este faptul că victoria din acest meci nu va conta deloc, în cazul în care gălățenii termină pe ultimul loc, astfel că Dan Alexa ar putea să folosească o parte din jucătorii care nu au prea jucat în acest sezon.

Unul dintre cei menajați este George Tudoran, tânărul de 20 de ani fiind unul dintre cei mai folosiți jucători din acest sezon, iar antrenorul Rapidului îl va menaja pentru acest meci, Tudoran plecând deja acasă, la Târgu Jiu.

Două absențe cu greutate sunt Iulian Popa și Răzvan Trandu, cei doi fiind suspendați din cauza cumului de cartonașe galbene, însă e bine că își vor ispăși suspendarea în acest meci, pentru a fi apți în meciul cu Berceni. 

Pe lângă cei trei, vor lipsi mai vechii accidentați Iulian Manea și Jiri Jeslinek. 

Astfel, primul unsprezece al Rapidului ar putea arăta astfel:
Drăghia - Kusnir, Robuste, Cruz, Fota (N. Vasile) - R. Costin, Raiciu - Martin, NKoyi, Morar (Ganea) - Jorda.