- Rapid TV

27 martie 2016

LUQUE REGRETĂ GESTUL FĂCUT
Miguel Angel Luque a făcut un gest necugetat în momentul în care a fost înlocuit, în minutul 35 al partidei cu SC Bacău. Spaniolul a aruncat nervos tricoul Rapidului pe jos, apoi și-a descărcat supărarea pe o ladă frigorifică, pe care a lovit-o cu piciorul. 

Gestul de a arunca tricoul a fost taxat de suporteri, iar Luque a ținut să-și ceară public scuze.
„Îmi pare tare rău pentru ce am făcut, regret mult, mult. Eram doar furios că am fost schimbat când conduceam, a fost un moment de nervi. A fost un lucru de nedescris cel pe care l-am făcut, să arunc tricoul… Regret din toată inima. În momentele alea nu mă gândeam că un asemenea gest poate deranja atât de mult suporterii, eram supărat… Dacă mi-aş fi dat seama nu o făceam niciodată. Oricum nu o să mai fac aşa ceva vreodată! Sunt onorat să port tricoul cu numărul 10 al Rapidului!”, a declarat Miguel Angel Luque pentru 1923.ro.
„Eu iubesc Rapid! Iubesc suporterii acestei echipe minunate! Familia mea şi cu mine am fost foarte bine primiţi în Bucureşti, ne simţim minunat aici. Sunt recunoscător că un club precum Rapid mi-a dat posibilitatea să-mi relansez cariera. Îi rog pe suporteri să mă ierte, a fost un moment de derută, care se poate întâmpla oricui. Nu voi mai repeta vreodată acest gest, vă promit! Sper să joc cu Oţelul, să dau gol, iar apoi voi săruta tricoul!” a mai spus spaniolul.