- Rapid TV

9 martie 2016

RAPID EGALEAZĂ FĂRĂ DOI JUCĂTORIRapid a obținut un punct foarte important, după un meci pe un teren impracticabil, disputat la Brăila, cu echipa gazdă, Dacia Unirea, 1-1.

Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 36, atunci când Robuste a faultat în careu, iar Constantin Roșu a transformat lovitura de la 11 metri, învingându-l pe Drăghia, Rapid primind gol după 665 de minute.

Prima ocazie a Rapidului, și singura în afara golului, i-a aparținut aceluiași Robuste, în debutul reprizei secunde, acesta trimițând mingea peste poartă, cu capul, dintr-o poziție bună.

Au urmat foarte mulți nervi, multe cartonașe galbene pentru Rapid, dar și două cartonașe roșii, Răzvan Trandu, în minutul 79, și Mădălin Martin, în minutul 90, pentru o așa-zisă simulare.

Când nimeni nu se mai aștepta, Rapid având doi jucători mai puțini, Vlad Morar, intrat în repriza secundă, a înscris un gol foarte important și le-a adus giuleștenilor un punct, după o pasă foarte bună a lui Fran Cruz.

Arbitrii ne-au privat de un gol valabil, marcat în prima repriză de N'Koyi, după un off-side inexistent, iar eliminarea lui Martin a fost gratuită, acesta plonjând în careu pentru a prinde o minge, dar a fost avertizat cu cel de-al doilea cartonaș galben, pentru simulare.

Dan Alexa a jucat în formula:
Drăghia - Kușnir, Robuste, Cruz, Fota - Trandu, R. Costin (Țîră '66) - Tudoran (Raiciu '46), N'Koyi, I. Popa (Morar '59) - Martin.

Brăilenii, antrenați de Alin Pânzaru, au jucat cu: Olaru - Niță, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - Roșu (Pușcașu '73), Dima, Petean (Onofraș '81), S. Frunză - Muscă, Enciu. 

Rapid se distanțează la patru puncte de ocupanta locului secund, Dunărea Călărași, echipă ce a stat în această etapă.

Pentru Rapid urmează un meci pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 13:00, când pe Giulești vine Bucovina Pojorâta.