- Rapid TV

6 martie 2016

RAPID, FĂRĂ RIVAL


Primele două etape ale noului an trebuiau să pună la încercare Rapidul, FC Clinceni și Dunărea Călărași anunțându-și obiective îndrăznețe, însă aceste meciuri nu au scos în evidență decât un Rapid puternic, superior. Adversarii nu au pus decât rar în pericol poarta lui Drăghia, în ambele meciuri Rapid având foarte multe ocazii, numai lipsa de inspirație a atacanților noștri a făcut ca scorurile să nu fie mai mari. E drept, am jucat și cu un om în plus din prima repriză a ambelor partide, ceea ce este un avantaj mare, dar și 11 la 11 Rapid a demonstrat o clasă peste adversarii cu "pretenții".

În mod normal, Rapid nu are voie să piardă promovarea, specialitatea casei la Dan Alexa, astfel că trebuie să se gândească și la strategia din Liga 1. Totuși, concentrarea trebuie să fie maximă și nu trebuie ridicat piciorul de pe accelerație.

Rapid are trei puncte în fața Călărașiului, ar putea avea șase, în cazul unei victorii în meciul în minus, iar o victorie la Brăila, în partida de miercuri ar demonstra fără dubiu superioritatea giuleștenilor.

Rezultatele etapei XX:
* Farul - Pojorâta 3-0 (Pătulea 15p, 32, Munteanu 67)
* Rapid - Călărași 1-0 (Tudoran 66)
* Berceni - Bacău 1-0 (Fâșie 65p)
* Balotești - Suceava 0-0
* Ceahlăul - Brăila 1-1 (Cristian 37 / S. Frunză 44)
* Oțelul - Buzău 0-2 (Koprindzhiyski 11, Bobe 82)
* Clinceni a stat.