- Rapid TV

1 martie 2016

RAPIDIȘTII, ÎNCÂNTAȚI DE BENEFICIILE FIT4YOU
Clubul Rapid a organizat astăzi o prezentare a noului sponsor, Fit4You, ocazie cu care și-au exprimat mulțumirea legată de beneficiile acestei asocieri.

"Ne-am documentat, m-am documentat şi eu, este de ultimă generaţie, se pot preveni accidentările, se întăresc ligamentele şi musculatura. Este o colaborare benefică pentru noi, ne poate ajuta să ne recuperăm mai repede după meciuri, ne poate ajuta prin electro-stimuli să ne antrenăm mult mai bine. Din punctul de vedere al antrenorului eu sunt foarte mulţumit de această colaborare", a spus antrenorul rapidist Dan Alexa.

"Este vorba despre un parteneriat încheiat cu Clinica Fit4You, parteneriat unic în România. Clinica este foarte performantă, are aparate şi echipamente de ultimă generaţie. Unul dintre aparate îl are chiar jucătorul Cristiano Ronaldo, îl foloseşte pentru pregătirea sa. Acest parteneriat este benefic pentru promovarea echipei", a declarat și Cătălin Măndoiu, directorul de marketing al Rapidului.

"Ne bucurăm că avem aceste costume pe noi, ne ajută foarte mult să ne revenim după efort, ne relaxează musculatura, ligamentele sunt mult mai puternice. M-am simţit foarte bine, este ca un masaj, o electrostimulare. Ne bucurăm că intrăm în lumea adevărată a fotbalului", a spus Iulian Popa.

 Despre beneficiile aduse organismului sportivului a vorbit și Mircea Brânzei, proprietarul centrelor de fitness, recuperare medicală şi remodelare Fit4You, care a precizat că programul implementat este unul de creștere a performanței sportive:
"Mă bucur mult pentru acest parteneriat cu Rapid. Putem ajuta fotbaliştii înainte şi după meciuri, dar şi între meciuri. Este vorba de un program de creşterea performanţei sportive, prin vacuum înainte de meci şi refacere după meci. Apoi dorim să facem între meciuri antrenamente cu electrostimulare cu VisionBody. Pentru jucătorii care au anumite contracturi, avem în clinică cele mai performante aparate de refacere şi fizioterapie. S-a demonstrat ştiinţific, după 3 luni de electro-stimulare creşte viteza, rezistenţa, cu până la 20-30 la sută".

sursa: digisport.ro