- Rapid TV

8 martie 2016

RECORDURILE RAPIDULUIApărarea giuleșteană este aproape impenetrabilă în acest sezon, cele numai 7 goluri primite în 18 partide fac defensiva Rapidului cea mai bună din liga a doua, însă și cea mai bună din istoria clubului, după atâtea meciuri disputate.

Un alt aspect interesant este acela ca Rapid are aproape 7 meciuri consecutive în care nu a primit gol, ultima dată când giuleștenii au scos mingea din propria poartă fiind în etapa 13, atunci când Fâșie a marcat în primul minut al partidei de la Berceni, învingându-l pe Pulpo Romero, după un corner.

De atunci, Rapid nu a mai primit niciun gol, 1-0 la Balotești, 0-0 cu Farul, 2-0 la Piatra Neamț, 4-0 cu Gloria Buzău, 2-0 la Clinceni și 1-0 cu Dunărea Călărași.

Astfel, dacă adunăm minutele celor șase meciuri, plus cele 89 din partida cu Berceni, fără să punem la socoteală minutele de prelungire, ajungem la un total de 629 de minute de când elevii lui Dan Alexa au primit ultima dată gol. Trebuie căutat mult în istorie pentru o asemenea performanță a rapidiștilor.

Mâine, de la ora 14:00, Rapid se deplasează la Brăila, pentru meciul cu Dacia Unirea, și sperăm că vom mai adăuga alte 90 de minute la cele 629 fără gol primit.