- Rapid TV

10 martie 2016

S-A STABILIT DATA MECIULUI CU SUCEAVAMeciul dintre Rapid CFR Suceava și Rapid București, din etapa 23 a Seriei 1 din Liga 2, se va disputa duminică, 20 martie, începând cu ora 11:00, și va fi transmis la televizor de DigiSport și DolceSport.

În meciul tur, disputat în Giulești, cele două echipe au remizat, 1-1. Sucevenii au deschis scorul, prin autogolul lui Kușnir, iar Mădălin Martin a egalat, în minutul 70, după o lovitură de cap. În acea partidă, Rapid a ratat două lovituri de la 11 metri, prin Trandu și Luque, ultimul în prelungirile partidei.

Până atunci, Rapid va juca sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Giulești, cu Bucovina Pojorâta, ocupanta locului 11 în clasament. Rapid are de luat o revanșă, după înfrângerea surprinzătoare de la Pojorâta, acolo unde au pierdut cu 2-1, golul giuleștenilor fiind marcat de Iulian Popa, din penalty.

După meciul cu Suceava, Rapid mai are trei partide de disputat în sezonul regulat, acasă, cu SC Bacău și ACS Berceni, și în deplasare, la Galați, cu Oțelul.